80 Kildemoes Citybike

80 Kildemoes Citybike. Stellet er fremstillet i aluminium, som både er let og holdbart. Den har sikkert også fulgt dine forældre. Cyklen er udstyret med egoing frontmotor på 250 w for d Kildemoes city egoing den klassiske elcykel med lav indstigning. Cyklen har en sporty kørestilling, som bringer dig hurtigt gennem trafikken og på landeveje uden for byerne.

7514394075480385161

Bedst 7514394075480385161

Denne citybike er til manden, der altid vil have medvind på cykelstierne, hvad end du pendler frem og tilbage fra arbejde, eller du vil ud og opleve naturen i din fritid. En kildemoes cykel er velkendt for dens lange holdbarhed og gode kvalitet. Kom hurtigt fra a til b med den kraftfulde kildemoes egoing centermotor max motor, og det stærke 418.

En kildemoes cykel er velkendt for dens lange holdbarhed og gode kvalitet.

Hos jupiter ekstra har vi et stort udvalg af citybikes på tilbud, så der vil altid være en citybike til dig og dine behov. Kildemoes bygger cykler til det danske vejr. Den har været med dig helt siden 1942 og har fulgt rigtig mange af os op gennem barndommen, ungdommen og voksenlivet. Den har sikkert også fulgt dine forældre. Hos jupiter ekstra har vi et stort udvalg af citybikes på tilbud, så der vil altid være en citybike til dig og dine behov. Denne citybike er til manden, der altid vil have medvind på cykelstierne, hvad end du pendler frem og tilbage fra arbejde, eller du vil ud og opleve naturen i din fritid. En kildemoes cykel er velkendt for dens lange holdbarhed og gode kvalitet. Vi har blandt andet vores meget populære citybike fra kildemoes både på vores online webshop og i vores butikker i københavn.

7514394075480385161

Cyklen er udstyret med egoing frontmotor på 250 w for d Stellet er fremstillet i aluminium, som både er let og holdbart.

Popular posts from this blog

89 Connect Suunto To Google Fit

Hand To Hand Logo Png Fremragende